Här finner du lite information om personerna bakom trolleriskolan:

Cuth Ekgren - trolleriskolans grundare


Professionell trollkarl och välkänd underhållare, som nu börjar dra sig tillbaks ur rampljuset och bestämt sig för att lämna sina kunskaper vidare till andra. Fortfarande ett stort namn inom artistbranchen och mentor till många av dagens stjärnor.

Magnus Vihagen - magisk goumet


En populär och eftertraktad underhållare, som arbetar mycket med att hitta egna originella presentationer på klassiska trolleritrick.

Daniel Risman - flerfaldigt svensk mästare


Arbetar även han sedan många år tillbaks med trolleri på heltid och delar gärna med sig av de erfarenheter han samlat på sig under åren. Han har bl.a. vunnit Svenska Mästerskapen i closeup-trolleri (dvs. magi på nära håll) flera gånger och även fått representera Sverige i världsmästerskapen i trolleri 2006.

Per Blomqvist - Rutinerad högstadielärare


Numera pensionerad högstadielärare med en mycket pedagogisk framtoning och flerårig erfarenhet av att trolla på barnfester. Han utvecklar också både trick och magiska universalhjälpmedel på egen hand

Förutom att hålla trolleriskolor kan naturligtvis alla trollkarlarna anlitas till att hålla magiföreställningar, både individuellt och i grupp - efter önskemål.

För mer information, maila gärna till info@trolleriskolan.se

Länkar: Förstasidan Vilka vi är Tidigare trolleriskolor Köp DVD:n Gratis-trick!