Att kunna utföra ”trollkonster” har roat människor i alla tider. Vem har har inte haft någon i släkten som ”trixat och trollat”? Det har länge varit svårt att lära känna hemligheterna, men NU finns den unika möjligheten. Det är inte bara barn och ungdomar som har glädje av att ha trolleri som hobby. Det är en alldeles utmärkt sysselsättning för seniorer. Det håller hjärnan och motoriken i trim. Trots att tusentals människor har trolleri som intresse kommer de ändå att vara unika och medelpunkten i sällskapslivet. Att ha en ”farförälder”, som snyter femkronor ur näsan på barnbarnet, är inte alla barn förunnat! Kurserna är separerade från varandra. Seniorer för sig och de yngre för sig. Utbildningen sker i tre steg.


Steg 1.
Grundutbildning. Vi träffas 5ggr och har varje gång 3 studietimmar. Där lär eleverna sig 10 olika trick. Alla trick är enkla att utföra, så att det blir lättare att komma igång. Sedan blir det mer och mer avancerade trick. Eleverna får inte bara lära sig själva tricken utan hur man framför dem. Sista träffen blir det examen. Eleverna får diplom och trollar inför publik (tex. Föräldrar).


Steg 2.
Kursen har samma upplägg som grundkursen, men tricken blir lite mera avancerade. Eleverna får lära dig lite ”fingerfärdighet” och träna på hur man framför konsterna. Att läsa sig till hemligheterna och andra metoder att lära sig ”nya” trick ingår.


Steg 3.
Ett exklusivt material som läses som brevkurs. Där får eleverna 12 nya trick varje månad, med utförliga instruktioner, apparater och hjälpmedel för att utföra tricken

Support.
De som går Egelos Magic School har fri support i första hand hos lokal lärare om sådan finns och i andra hand på mailen info@trolleriskolan.se

Länkar: Förstasidan Vilka vi är Tidigare trolleriskolor Köp DVD:n Gratis-trick!